KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4* Insula Zakynthos | Cazare la KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4* Insula Zakynthos

KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4*, Insula Zakynthos

KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4*
Hotelul Koukounaria este situat la periferia oraşului Alykes, în mijlocul unei grădini luxuriante. Plaja şi centrul oraşului Alykes se află la numai 300 m. Hotelul oferă un restaurant gourmet, 2 piscine şi 2 baruri, precum şi camere luminoase dotate cu balcoane mari.

Zona piscinei include o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi o cadă cu hidromasaj. Puteţi găsi şezlonguri şi umbrele gratuite pe terasa mare care înconjoară piscina.

Snack barul de lângă piscină oferă sucuri proaspete, precum şi mâncăruri şi salate proaspete, pregătite cu ingrediente din grădina de legume a hotelului. Restaurantul à la carte Lino Bistro serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale.

Seara, Blues Bar oferă cocteiluri exotice şi o varietate de băuturi cu și fără alcool. Oaspeţii care nu vor să rateze evenimentele sportive preferate au la dispoziţie TV cu ecran mare cu canale prin satelit.

Oaspeţii mai tineri ai Hotelului Koukounaria se pot distra la un loc de joacă şi în sala cu jocuri electronice. Sunt oferite şi mese de biliard. Accesul WiFi este gratuit în zona de recepție, iar cardurile de internet pot fi furnizate la un cost suplimentar.

Oferta de sejur la KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES 4*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES

 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES
 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES
 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES
 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES
 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES
 KOUKOUNARIA APART HOTEL & SUITES

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie