Regent Esplanade 5* Zagreb | Cazare la Regent Esplanade 5* Zagreb

Regent Esplanade 5*, Zagreb

Regent Esplanade 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Regent Esplanade 5*
Inca din 1925 Hotelul Regent Esplanade din Zagreb este unul din cele mai faimoase si gratioase cladiri din Zagreb. Hotelul are o istorie indelungata si este faimos pentru serviciile si standardele sale inalte impecabile. Printre numerosii sai distinsi oaspeti, hotelul a gazduit si presedinti de state, politicieni faimosi, artisti de cinema si staruri muzicale.
Hotelul ofera 209 camere spatioase si frumos mobilate cu baie finisata in marmura, halate de baie pufoase si Acces Internet de mare viteza.
Hotelul ofera parcare, servicii de limuzina, Centru de Sanatate, centru business; eleganta Sala de Bal de Smarald cu domul sau este un loc deosebit unde se pot tine banchete cu pana la 300 de delegati, aranjamentul fiind in stil teatru.
Hotelul ofera trei tipuri diferite de mese si coktailuri. Restaurantul Zinfandel ofera meniuri la baza Mediteraneene si cu inspiratii Californiene iar ocazional cu mici influente Asiatice. Esplanade 1925 este un "lounge and cocktail bar" ce ofera snackuri usoare si ceai de amiaza. "Le Bistro" ofera meniuri regionale si sezoniere autentice alaturi de o mica selectie de specialitati locale precum faimosul "Esplanade Struckli".

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Regent Esplanade

 Regent Esplanade
 Regent Esplanade
 Regent Esplanade

Date de contact
Regent Esplanade 5* Zagreb
Adresa: Mihanoviceva 1 , 10000 Zagreb Croatia