Puntijar 4* Zagreb | Cazare la Puntijar 4* Zagreb

Puntijar 4*, Zagreb

Puntijar 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Puntijar 4*
Hotelul Puntijar se află în zona rezidențială Gračani. Oferă liniște și pace, deși se află la doar 7 minute cu mașina de centru. Restaurantul hotelului, Stari Puntijar, are o tradiție lungă și servește specialități tradiționale croate. La hotel este disponibil Wi-Fi și parcare.

Toate camerele au mobilier tradițional și oferă aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare cameră are mobilier de epocă. Băile private includ cadă și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este oferit în fiecare zi la restaurantul hotelului. Sunt disponibile facilități pentru conferințe și banchete, iar curățătoria chimică este disponibilă la cerere. Există room-service.

Centrul din Zagreb și toate atracțiile importante sunt la 3 km. Pentru oaspeții care doresc o vacanță activă, muntele Sljeme se află la 2 km. Baruri, cafenele și restaurante se găsesc la 1 km.

Autobuzele publice locale opresc la doar 10 metri de Hotelul Puntijar și oferă curse regulate, în fiecare zi. Autogara se află la 7 km, iar gara este la 5,5 km. Aeroportul Internaţional Zagreb este situat la 8 km.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Puntijar

 Puntijar
 Puntijar
 Puntijar

Date de contact
Puntijar 4* Zagreb
Adresa: Gračanska cesta 67, 10000 Zagreb, Croaţia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie