Mustique Suites Curacao 3* Willemstad | Cazare la Mustique Suites Curacao 3* Willemstad

Mustique Suites Curacao 3*, Willemstad

Mustique Suites Curacao 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mustique Suites Curacao 3*
Mustique Suites Curaçao, situat în centrul districtului Otrabanda din Willemstad, oferă cazare luminoase, cu Wi-Fi gratuit și parcare gratuită. Este la doar 5 minute de mers pe jos de magazine, restaurante și clădiri frumoase coloniale.

Mustique Suites este amplasat într-o casă restaurată, cu decor funcțional și în stil contemporan. Fiecare cameră are saltele de înaltă calitate, aer condiționat, TV cu ecran plat cu Netflix și selecție de filme, frigider, pardoseală cu gresie și baie privată cu duș cu apă caldă.

Străzile înconjurătoare sunt aliniate cu restaurante locale și internaționale, precum și puncte de desfacere fast-food, muzee și baruri. Colon Shopping Center este la doar 350 de metri.

Mustique Suites Curaçao este situat la marginea orașului vechi istoric al orașului Willemstad, un patrimoniu mondial UNESCO. Litoralul și podul plutitor al reginei Emma se află la 15 minute de mers pe jos.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 8,6 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:  


 Mustique Suites Curacao

 Mustique Suites Curacao
 Mustique Suites Curacao
 Mustique Suites Curacao

Date de contact
Mustique Suites Curacao 3* Willemstad
Adresa: 128 Roodeweg, Willemstad, Curaçao
Telefon: +599 9 693 6928