Hyatt Regency Curacao 5* Willemstad | Cazare la Hyatt Regency Curacao 5* Willemstad

Hyatt Regency Curacao 5*, Willemstad

Hyatt Regency Curacao 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hyatt Regency Curacao 5*
Localizare: Hotelul exclusivist a faimosului Grup Hyatt este chiar pe plaja cu nisip alb de la Santa Barbara Plantation.

Facilitati: recent deschis în mai 2010, hotel de lux situat direct pe plaja cu nisip alb. Ideal pentru înot, plajă şi relaxare. Lasati-va rasfatati in trei restaurante excelente.

Există, de asemenea, un hol cu recepţie, lounge, magazin de suveniruri, un centru spa de 4000 metri patrati, cu sala de fitness, camere de tratament, salon de infrumusetare, un teren de golf, motorete de închiriat , distracţie şi jocuri de divertisment. Hotelul dispune de un serviciu de concierge, care este gata să îndeplinească toate nevoile dvs.

Camere: Hotelul are 350 de camere decorate cu gust, camere spaţioase şi apartamente. Camere Resort cu baie / duş, WC, uscător de păr, aer conditionat, TV prin satelit (plasma), radio cu ceas, telefon, fier / masă de călcat, filtru de cafea, safe şi un balcon sau terasa cu vedere la complexul hotelier spaţios.

Camerele Ocean View sunt aceleaşi şi au, de asemenea, o vedere fantastică asupra marii albastre de cristal. Apartamentele Junior au două dormitoare, fiecare cu baie proprie, balcon plus o zonă de mese şi cameră de zi separată.

Recomanda acest hotel:  


 Hyatt Regency Curacao

 Hyatt Regency Curacao
 Hyatt Regency Curacao
 Hyatt Regency Curacao
 Hyatt Regency Curacao
 Hyatt Regency Curacao
 Hyatt Regency Curacao