Schatzberg Haus 3* Wildschonau | Cazare la Schatzberg Haus 3* Wildschonau

Schatzberg Haus 3*, Wildschonau

Schatzberg Haus 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Schatzberg Haus 3*
Situată chiar lângă pârtia de schi şi pista de bob, Haus Auffach se află în centrul staţiunii Auffach, la 200 de metri de telecabina Schatzberg. Oferă studiouri şi apartamente echipate complet, o piscină interioară, acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită.

Fiecare unitate include o baie privată şi o chicinetă cu toate ustensilele şi vesela necesare, cuptor cu microunde şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, există TV cu canale prin satelit. La cerere, se pot livra chifle proaspete.

Schatzberg-Haus Auffach se află la doar 20 de minute de mers cu maşina de autostrada A12 Inntal. Proprietatea oferă parcare gratuită, precum şi un garaj, disponibil la un cost suplimentar. Puteţi accesa gratuit piscina interioară şi o mică sală de fitness. Sauna şi solarul sunt disponibile la un cost suplimentar.

Facilităţile de agrement includ o masă de ping-pong, o masă de fotbal, o tablă de darts şi un lounge cu bibliotecă. Oaspeţii îşi pot depozita echipamentul de schi într-o cameră separată, unde există un uscător de clăpari. Sunt disponibile şi servicii de spălătorie. Există trasee de schi fond la doar câteva minute de mers pe jos.

Puteţi găsi restaurante, o bancă, o şcoală de schi, o brutărie şi un supermarket la 3 minute de mers pe jos. Oaspeţii hotelului vor primi gratuit cardul Wildschönau. Acesta include numeroase beneficii atât iarna, cât şi vara, precum intrare la muzeele locale, drumeţii cu ghid, utilizarea telecabinelor, acces la piscina publică în timpul verii şi multe altele.

Recomanda acest hotel:  


 Schatzberg Haus

 Schatzberg Haus
 Schatzberg Haus
 Schatzberg Haus
 Schatzberg Haus
 Schatzberg Haus
 Schatzberg Haus

Date de contact
Schatzberg Haus 3* Wildschonau
Adresa: 6313 Auffach, Austria