Haflingerhof 3* Wildschonau | Cazare la Haflingerhof 3* Wildschonau

Haflingerhof 3*, Wildschonau

Haflingerhof 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Haflingerhof 3*
Hotelul Haflingerhof oferă o piscină în aer liber și o zonă de spa cu saună și baie de aburi și se bucură de o locație liniștită în Wildschönau. Un salon cu șemineu și salonul confortabil invită să se relaxeze.

Acesta oferă camere în stil alpin, cu balcon și vedere la munte. La Haflingerhof este disponibilă și o magazie de schi separată cu uscător de ghete.

Demipensiune include specialități tipice austriece. Un mic dejun bogat tip bufet este oferit în fiecare dimineață. După-amiază, cafea și tort sunt disponibile la un cost suplimentar.

În timpul verii, puteți înota în piscina în aer liber, relaxați-vă pe șezlongurile din grădină și participați la excursii de călărie. Serile de grătar sunt organizate o dată pe săptămână în timpul verii.

Centrul Wildschönau și telecabina Schatzbergbahn sunt la 1,5 km. Autobuzul de schi gratuit se oprește chiar în fața hotelului și puteți schia chiar până la ușa din față. Piste de schi de fond trec de asemenea chiar lângă hotel.

Oaspeții hotelului primesc gratuit cardul Wildschönau. Acest card conține multe avantaje pe timp de iarnă și de vară, precum admiterea în muzee locale, drumeții ghidate, utilizarea telecabinelor, accesul la piscina publică vara și multe altele.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Haflingerhof

 Haflingerhof
 Haflingerhof
 Haflingerhof

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie