Rancho El Sobrino 2* Westpunt | Cazare la Rancho El Sobrino 2* Westpunt

Rancho El Sobrino 2*, Westpunt

Rancho El Sobrino 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Rancho El Sobrino 2*
Bine ati venit la El Rancho Sobrino Resort & Restaurant, unde trecutul Curaçao este încă în viață.
Vă invităm să experimentați Resort nostru mic și confortabil în zona de vest a insulei. Înconjurat de natura verde din această parte a insulei ați găsit la fața locului de vacanta, dacă doriți să se bucure de pace și liniște într-un decor tropical. Cu o mulțime de dragoste și mici detalii a fost construit acest refugiu de către proprietar pentru a crea un loc de refugiu primitor pentru oaspeți din toate țările.

Relaxați-vă la piscină sclipitoare sau de a lua o plimbare de 5 minute de plaja Forti să sară în apa limpede a oceanului Caraibe. Curaçao este o insulă de a explora, aproape de plaje veți găsi mai frumoase din Caraibe și Christoffel National Park.
În Resort veți găsi, de asemenea, o școală de scufundări PADI care vă oferă rezervoare, greutățile și tot ce au nevoie pentru a se arunca cu capul de Curaçaos colorate subacvatice din lume. 24 scufundări oră oriunde doriți.

Dacă te întorci foame de la toate aventurile de zi, se bucură de mâncare reală creol, în restaurantul nostru tropical unde vom servi mâncăruri vă bucătăria națională și internațională.

Recomanda acest hotel:  


 Rancho El Sobrino

 Rancho El Sobrino
 Rancho El Sobrino
 Rancho El Sobrino