HIT HOTEL 2* Warsaw | Cazare la HIT HOTEL 2* Warsaw

HIT HOTEL 2*, Warsaw

HIT HOTEL 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii HIT HOTEL 2*
Situat în apropiere de districtul istoric din nordul orașului Praga și la 2 km de centrul vechi al orașului Varșovia, Hotelul Hit oferă unități de cazare simple la tarife accesibile, precum și un restaurant care servește preparate din bucătăria europeană și asiatică. Oaspeții primesc 1 sticlă de apă.

Hotelul pune la dispoziție recepție cu program nonstop, săli de conferințe și acces WiFi, iar în holul recepției există un internet cafe. Există un garaj subteran, disponibil la un cost suplimentar.

Micul dejun tip bufet este disponibil în fiecare dimineaţă. Babalu este restaurantul Hotelului Hit, care oferă o gamă largă de mâncăruri europene şi asiatice. Oaspeții se pot bucura de băutura favorită la barul modern al hotelului.

Atracţiile din Varşovia, precum centrul vechi şi Castelul Regal sunt accesibile ușor de la Hotelul Hit. Stadionul Național impresionant este la doar 2 km. Locaţia hotelului, în apropiere de una dintre străzile principale ale oraşului oferă acces uşor la toate zonele capitalei Poloniei. Grădina Zoologica Varșovia este la doar 750 de metri.


Praga Pólnoc este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de transport public convenabil, plimbări în oraș și mers pe jos.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Room Service
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 HIT  HOTEL

 HIT  HOTEL
 HIT  HOTEL
 HIT  HOTEL
 HIT  HOTEL
 HIT  HOTEL

Date de contact
HIT HOTEL 2* Warsaw
Adresa: Ks. I. Kłopotowskiego 33, Praga Pólnoc, 03-720 Varşovia, Polonia