Casa Elena 4* Voronet | Cazare la Casa Elena 4* Voronet

Casa Elena 4*, Voronet

Casa Elena 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Elena 4*
Complexul turistic Casa Elena este situat in localitatea Vronet, la 3, 5 km de Gura Humorului si 1, 5 km de monumentul Voronet, la doar 100m de padure, cu vedere spre raul Moldova si poate fi un punct de plecare pentru drumetii pe munti si la stani, la Manastirea Voronet, Manastirea Humor si calatorii la Manastirile Sucevita, Putna si Moldovita.

DOTARI: fax, transport auto, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, biliard, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

CAMERE: Casa Elena din Voronet ofera cazare in 40 camere duble si 7 apartamente. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu si TV. In corpurile D, E si F camerele dispun si de minibar.
Corp A – 6 camere duble
Corp B – 2 camere duble si un apartament
Corp C – 4 camere duble
Corp D – 8 camere si apartamente
Corp E – 14 camere si apartamente
Corp F – 12 camere si apartamente

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Casa Elena

 Casa Elena
 Casa Elena
 Casa Elena
 Casa Elena

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie