Lotru 2* Voineasa | Cazare la Lotru 2* Voineasa

Lotru 2*, Voineasa

Lotru 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lotru 2*
Hotelul Lotru este situat pe valea raului Lotru, la altitudinea de 650 m. Acces-rutier: Bucuresti - Voineasa pe DN 7 si DN 7A (246 km) feroviar: Bucuresti - Brezoi (307 km) si Brezoi - Voineasa cu autobuzul (40 km)

Facilitati hotel: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, pastrare obiecte de valoare, lift, farmacie (in complex), biblioteca, terasa - restaurant, bar, sala de conferinţe, magazin, sala de spectacole, cofetarie, braserie.

Servicii: spalatorie, trezirea clientilor la cerere, informatii privind orarul mijloacelor de transport; masa se serveşte in restaurantele complexului in sistem bonuri valorice sau fisa cont; discoteca, biliard.

Fitness/Wellness/Sport: baza tratament, teren sport mixt, sauna, pescuit sportiv de pastravi in Lacul Vidra si in raurile Lotru, trasee turistice marcate.

Tratament: climat sedativ, fara praf si alergeni, bogat in aerosoli, baza de tratament a complexului este dotata cu aparatura moderna unde se poate trata nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, convalescente, rahitism si tulburari de crestere la copii, diverse forme de astm bronsic si bronsite cronice astmatiforme, tipuri de proceduri-bai de plante, aerosoli si inhalati, impachetari cu parafina, electroterapie, masaj, kinetoterapie, gimnastica de recuperare.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 171 camere dintre care: 25 single, 133 duble, 10 triple si 5 apartamente. Camerele sunt dotate cu frigider, baie proprie cu cada sau dus, balcon si TV.

Recomanda acest hotel:  


 Lotru

 Lotru
 Lotru
 Lotru
 Lotru
 Lotru
 Lotru

Date de contact
Lotru 2* Voineasa
Adresa: str. mihai eminescu, nr. 1
Telefon: 050-735084
Fax: 050-739963