Europa Royale Vilnius 4* Vilnius | Cazare la Europa Royale Vilnius 4* Vilnius

Europa Royale Vilnius 4*, Vilnius

Europa Royale Vilnius 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Europa Royale Vilnius 4*
Europa Royale Vilnius este situat în centrul vechi al oraşului Vilnius, la 150 de metri de Poarta Răsăritului. Oferă camere cu TV cu canale prin satelit şi Wi-Fi gratuit. Oaspeţii hotelului beneficiază de parcare privată gratuită.

Camerele hotelului Europa Royale sunt dotate cu aer condiţionat şi au un design interior clasic şi elegant. Toate au minibar şi baie privată cu uscător de păr şi încălzire prin pardoseală.

Hotelul este înconjurat de galerii de artă, magazine de antichităţi, buticuri, restaurante şi baruri. Primăria este la mai puţin de 260 de metri, iar gara din Vilnius este la 750 de metri.

Hotelul include şi o curte în aer liber. Oaspeţii pot închiria biciclete sau automobile direct de la hotel. Recepţia este deschisă non-stop şi oferă informaţii privind excursiile disponibile şi bilete.

Medininkai, restaurantul hotelului, este cel mai vechi restaurant din centrul vechi, cu o cramă care datează din secolul al XVI-lea. Acesta serveşte preparate europene şi lituaniene. Dimineaţa, aici se serveşte un mic dejun tip bufet.

Recomanda acest hotel:  


 Europa Royale Vilnius

 Europa Royale Vilnius
 Europa Royale Vilnius
 Europa Royale Vilnius
 Europa Royale Vilnius