The Ring 5* Viena | Cazare la The Ring 5* Viena

The Ring 5*, Viena

The Ring 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Ring 5*
Acest hotel de 5 stele cu cele 68 camere ale sale satisface cele mai înalte cerinţe în privinţa confortului şi serviciilor. Hotelul este situat aproape de centru si oferă camere si pentru persoanele cu handicap, un serviciu de spălare-curăţare şi permite aducerea animalelor de companie. Puteţi să vă parcaţi autovehiculul şi în garajul hotelului, cu posibilitate de închidere. La recepţie, personalul hotelului este disponibil 24 ore. Pentru păstrarea obiectelor de valoare vă stă la dispoziţie un seif la recepţie, dar şi un seif în cameră. Primiţi acces la internet în camera dumneavoastră şi în zona publică a hotelului (WLAN). Room-service-ul vă îndeplineşte cu plăcere orice dorinţă a dumneavoastră.
În camera dumneavoastră se găsesc printre altele TV, telefon şi fierbător de apă. Toate camerele din hotel dispun de o instalaţie de climatizare. Este posibilă recepţia Pay TV. În cameră vă aşteaptă un minibar.Hotelul oferă şi camere pentru nefumători.
În afară de saună, aveti si posibilitatea de masaj si o sală de fitness. Hotelul oferă tratamente de înfrumuseţare.
Petreceţi o seară de neuitat în restaurantul hotelului.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 The Ring

 The Ring
 The Ring
 The Ring

Date de contact
The Ring 5* Viena
Adresa: Kaerntner Ring 8 A-1010 Vienna
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie