Pension Wild 2* Viena | Cazare la Pension Wild 2* Viena

Pension Wild 2*, Viena

Pension Wild 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pension Wild 2*
Pension Wild 2** (Gay Friendly) din Viena este un hotel-pensiune prietenos, cu o locaţie foarte liniştită în celebrul cartier Josefstadt, la numai câteva minute de mers pe jos de Ringstraße şi de cele mai importante atracţii turistice ale oraşului.

Pension Wild poate fi accesat uşor de la aeroport şi gări prin intermediul staţiei de metrou Volkstheater din apropiere.

Situat într-o clădire construită în 1907 şi renovată complet în 2007, Hotel-Pension Wild oferă camere confortabile şi moderne. Accesul la internet wireless este disponibil gratuit în toate camerele. La recepţie sunt disponibile facilităţi de călcat, un uscător de păr şi un ventilator.

Personalul recepţiei vă stă la dispoziţie la orice oră pentru întrebări şi solicitări. Sunt disponibile hărţi ale oraşului şi materiale informative gratuite. De asemenea, puteţi rezerva tururi de oraş şi bilete la concerte sau puteţi utiliza depozitul gratuit de bagaje.

Facilitati hotel
Minibar
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pension Wild

 Pension Wild
 Pension Wild
 Pension Wild

Date de contact
Pension Wild 2* Viena
Adresa: Lange Gasse 10, 08. Josefstadt, 1080 Viena, Austria
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie