MAGDAS HOTEL 2* Viena | Cazare la MAGDAS HOTEL 2* Viena

MAGDAS HOTEL 2*, Viena

MAGDAS HOTEL 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii MAGDAS HOTEL 2*
Magdas Hotel, primul hotel de afaceri sociale din Austria, unde lucrează refugiați sub îndrumarea profesioniștilor din turism, este situat în districtul 2 al Vienei, la doar 5 minute de mers pe jos de Prater. Oaspeții au la dispoziţie WiFi gratuit și se pot bucura de gustările servite în bistrou.

Fiecare cameră este dotată cu mobilier de design din materiale reciclate și tabletele sunt furnizate la cerere. Având duș, baia privată din fiecare cameră include articole de toaletă gratuite, inclusiv săpun și șampon organice. La cerere, recepţia pune la dispoziţie un uscător de păr. Micul dejun poate fi savurat în intimitatea camerei.

magdas HOTEL are un lounge unde oaspeţii pot socializa. Când vremea este frumoasă, grădina și terasa hotelului sunt ideale pentru relaxare. Pentru a explora zona înconjurătoare, oaspeții pot închiria biciclete.

Hotelul are o parcare subterană privată. Parcul de distracții Prater din Viena, cu faimoasa roată gigantică, este la 5 minute de mers pe jos. Nodul de transport public Praterstern este la 700 de metri, iar muzeul KunstHausWien se află la mai puțin de 8 minute de mers pe jos.

Facilitati hotel
Internet
Parcare

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 MAGDAS HOTEL

 MAGDAS HOTEL
 MAGDAS HOTEL
 MAGDAS HOTEL

Date de contact
MAGDAS HOTEL 2* Viena
Adresa: Laufbergergasse 12 1020 Vienna Austria
Telefon: +43 1 720 02 88
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie