Kavalier 4* Viena | Cazare la Kavalier 4* Viena

Kavalier 4*, Viena

Kavalier 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kavalier 4*
Modernul hotel Kavalier este situat în partea vestică a Vienei, în apropierea palatului Schönbrunn.

Locaţia sa excelentă în circumscripţia vieneză 14, precum şi proporţionalitatea excepţională preţ/randament sunt apreciate de oaspeţii hotelului de zeci de ani. În centrul Vienei şi la toate obiectivele turistice ale acesteia veţi ajunge rapid atât cu tramvaiul, cât şi cu metroul. Pe lângă acestea, hotelul oferă garaj subteran propriu şi un număr suficient de locuri de parcare pentru autobuze.

La restaurantul hotelului Miro veţi savura zilnic, de la ora 6:30 până la ora 10.00, micul dejun sub formă de bufet.

Cocktail Bar vă stă la dispoziţie, zilnic, de la ora 10 până la ora 24. Aici vă puteţi aştepta la o atmosferă agreabilă înt-o ambianţă modernă şi la o ofertă bogată de băuturi.

Seminarii şi acţiuni: Cele trei săli de conferinţe ale hotelului de patru stele Kavalier din Viena oferă spaţiu pentru 90 de persoane. Sunt un loc ideal pentru organizarea seminariilor, recepţiilor, întâlnirilor şi expoziţiilor.

Majoritatea celor 144 de camere modern amenajate, opţional pentru nefumători şi fumători, sunt echipate cu aer condiţionat şi oferă un confort integral.

Toate camerele au TV prin satelit, canale cu plată, telefon cu înregistrare şi conectare internet prin modem analog, seif electronic în cameră, minibar, uscător de păr şi masă de scris. În toate spaţiile comune aveţi posibilitatea de a vă conecta la internet prin WLAN.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Kavalier

 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier
 Kavalier

Date de contact
Kavalier 4* Viena
Adresa: linzerstrasse 161, a-1140 vienna, austria
Telefon: 43-1-910020
Fax: 43-1-9100259\r
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie