Pensiunea Vidra De Sus 3* Vidra | Cazare la Pensiunea Vidra De Sus 3* Vidra

Pensiunea Vidra De Sus 3*, Vidra

Pensiunea Vidra De Sus 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Vidra De Sus 3*
Pensiunea Vidra de Sus, situata în comuna Vidra de Sus, judetul Alba este locul ideal de petrecere a unor momete de liniste si relaxare, într-un cadru natural feeric, completat de încarcatura istorica a meleagurilor si de voiciunea oamenilor locului.

Situata in apropiere de Muntele Gaina unde se organizeaza anual "Targul de fete de la Gaina", pensiunea dispune de un numar de 5 camere, cu pat dublu si baie proprie. gazdele dumneavoastra au amenajat baia unei camere, ca o combinatie inedita intre rustic si modern: confortul unei bai moderne, in care se incadreaza un ciubar, in locul cazii.

Restaurantul pensiunii dispune de 50 de locuri si atrage tot mai multi clienti deoarece reprezinta un punct de atractie prin originalitatea si serviciile oferite.

Localul ofera o mica oaza de liniste intr-o atmosfera rustica. Bucataria traditionala, cu preparate culinare deosebit de gustoase intregeste atmosfera deosebita pe care Pensiunea Vidra de Sus doreste sa v-o ofere cu bratele deschise.

Pe langa toate aceste facilitati, pensiunea mai aduce o noutate si da inca un motiv vizitatorilor sa ramana cat mai mult: propria pescarie, de unde dumneavoastra puteti pescui patravi, chiar cu mana libera. Un spectacol deosebit la care puteti fi martori.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea Vidra De Sus

 Pensiunea Vidra De Sus
 Pensiunea Vidra De Sus
 Pensiunea Vidra De Sus
 Pensiunea Vidra De Sus
 Pensiunea Vidra De Sus
 Pensiunea Vidra De Sus

Date de contact
Pensiunea Vidra De Sus 3* Vidra
Adresa: Com. Vidra, Jud. Alba
Telefon: 0742889302
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie