W Verbier 5* Verbier | Cazare la W Verbier 5* Verbier

W Verbier 5*, Verbier

W Verbier 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii W Verbier 5*
W Verbier este o casă luxoasă situată în centrul modern din Verbier. Oferă decor alpin modern și zonă de spa cu piscină interioară și piscină în aer liber încălzită. Hotelul se află chiar lângă telecabina Verbier, oferind acces direct la pârtiile de schi.
Proprietatea W Verbier a fost deschisă în decembrie 2013 şi este formată din 6 chalet-uri, situate în jurul pieţei centrale a oraşului, Place Blanche. Fiecare cameră oferă TV cu ecran plat, aparat de cafea, baie cu duș sau cadă, precum și balcon. Unele unităţi au vedere frumoasă la munți sau la vale. WiFi este gratuit.
Micul dejun este disponibil în fiecare dimineață, iar oaspeții se pot bucura de cină la restaurantul Arola, care oferă preparate mediteraneene și alpine tradiționale, realizate de renumitul bucătar șef Sergi Arola. De asemenea, W Verbier oferă un bar de tapas și o cafenea.
Oaspeții au acces la Away Spa Area și la sala de sport dotată cu facilităţi de fitness moderne. Oferă serviciu de concierge nonstop.
Teleschiurile spre zona mare de schi Verbier se află la numai 100 de metri. La cerere, oaspeții au la dispoziție serviciu de transfer de la/la Aeroportul Geneva, situat la 2 ore de mers cu mașina.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 W Verbier

 W Verbier
 W Verbier
 W Verbier

Date de contact
W Verbier 5* Verbier
Adresa: Rue De Médran 70, 1936 Verbier, Elveţia