Zamfira 2* Venus | Cazare la Zamfira 2* Venus

Zamfira 2*, Venus

Zamfira 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Zamfira 2*
Complexul Zamfira se afla intr-o zona cu vegetatie bogata a statiunii Venus la aproximativ 150 m de plaja.
Complexul detine o gradina interioara plina de vegetatie, prielnica relaxarii in aer liber si plimbarilor la adapostul copacilor.
Gradina amenajata cu alei si zone de popas are acces direct catre zona de receptie, cat si catre parterul si etajul hanului.
Hotelul este structurat pe trei niveluri, iar zona de han este pe doua niveluri.
Hotelul Zamfira, ca urmare a certificarii de doua stele, va ofera tot confortul presupus de aceasta certificare.
Cazarea in hotel se face in cele 112 camere si 8 apartamente, dotate cu toate serviciile necesare unui sejur placut la malul Marii Negre
Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, fiecare camera beneficiaza de mobilier nou, grup sanitar cu cabina de dus, cablu Tv si frigider.
Fiecare camera beneficiaza si de balcon, care va ofera relaxarea potrivita si cu ajutorul celor doua scaune disponibile.
Afterhours, barul cochet din gradina, permite turistilor savurarea unor clipe placute, in mijlocul naturii. Barul va sta la dispozitie cu bauturi racoritoare dupa o zi placuta de plaja, unde puteti viziona campionatul de fotbal pe ecrane mari.
Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, spalatorie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca, bar
Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, baie in camera, camera cu TV


Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Zamfira

 Zamfira
 Zamfira
 Zamfira

Date de contact
Zamfira 2* Venus
Adresa: VENUS