Sunquest 3* Venus | Cazare la Sunquest 3* Venus

Sunquest 3*, Venus

Sunquest 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunquest 3*
Rezultat al unui amplu program de investiții, Hotel Sunquest este în măsură să asigure cele mai bune condiții, atât pentru relaxare, recreere, refacerea capacității de efort fizic și intelectual, cât și pentru desfășurarea activităților din segmentul corporativ și instituțional (conferințe, cursuri, sesiuni de comunicare, congrese, seminarii, team building).

Cu o imagine complet schimbată și un brand nou, Hotel Sunquest pune la dispoziția oaspeților servicii și dotări la standarde deosebite. Hotelul este situat la ieșirea din stațiunea Cap Aurora și intrarea în stațiunea Venus, la aproximativ 200 m de plajă, într-o oază de verdeață, liniște și civilizație.

Dotări generale: hotelul are o capacitate de cazare de 254 locuri, structurate pe 5 nivele și deservite de 2 lifturi, bar de zi, restaurant cu terasă (vedere către grădină), 2 săli de conferințe (120 locuri și 90 locuri), salon de coffee-break. Cele 2 piscine exterioare, una pentru copii și una pentru adulți – dotată cu jacuzzi, fântâni arteziene, căderi de apă și lumini subacvatice, oferă soluția ideală pentru petrecerea unei zile însorite de vară. Oaspeții au la dispoziție o gamă largă de băuturi de la barul piscinei.
Notă: la cerere se pot amenaja alte 2 săli de conferințe cu capacitatea de 80 locuri și 60 locuri.

Dotări camere: hotelul dispune de camere cu 2 paturi și camere cu pat matrimonial (la etaj balcon și mobilier de terasă), grup sanitar cu cădiță de duș, TV, radio-casetofon cu CD, frigider, seif pentru valori, aer condiționat.

Sălile de conferințe sunt dotate cu minidesk-uri modulare și tehnologie hi-tech (videoproiector, ecran de proiecție, televizor, flipchart, microfon, amplificator adresare publică, acces internet). La cerere, sălile de conferințe pot fi dotate cu echipamente suplimentare.

Serviciile gratuite pe care le oferă hotelul sunt: acces piscină cu jacuzzi, șezlonguri (în limita disponibilităților), piscină pentru copii, parcare securizată cu acces card (în limita locurilor disponibile), jocuri la recepție (rummy, șah, table), fier de călcat (la recepție), uscător de par (la recepție), pompă pentru umflarea articolelor de plajă gonflabile (la recepție), comenzi taxi, informații turistice, acces internet Wi-Fi în zonele publice și în sălile de conferință, servicii de secretariat, primire și expediere corespondență.

Serviciile de masă: restaurantul hotelului invită oaspeții să se delecteze într-o ambianță plăcută, cu o gamă largă de produse din bucătăria tradițională și internațională.

Recomanda acest hotel:  


 Sunquest

 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest
 Sunquest

Date de contact
Sunquest 3* Venus
Adresa: Stațiunea Venus, jud. Constanța
Telefon: 0241 543 920/ 0241 731 380
Fax: 0241/ 723 202