Favorit 3* Venus | Cazare la Favorit 3* Venus

Favorit 3*, Venus

Favorit 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Favorit 3*
Hotelul Favorit este situat la 150 de metri de plaja cu nisip din Venus.Hotelul Favorit se află la 20 de metri de o staţie de autobuz local. Gara din Mangalia este la 4 km, în timp ce Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu se află la 70 km de proprietate.

Dotari camere: draperii, perdele si accesorii noi, balcoane cu sezlonguri si dispun de bai cu instalatii sanitare noi. La cerere se pot inchiria aparate TV si frigidere.

Facilitati: la etajul I functioneaza un bar modern cu terasa, iar pentru copii sunt amenajate locuri de joaca; parcare auto proprie pazita.

Restaurant Brates: amplasat in centrul statiunii Venus, la 100 m distanta de hotel Favorit. Capacitate 800 locuri, in saloane si pe terasa. Asigura servirea mesei in regim de autoservire si fast-food, meniu fix si a la carte. Preparate culinare cu specific romanesc si european, avand la baza materii prime din reteaua proprie de productie; dotari moderne si personal cu inalta calificare.

Facilitati hotel
Parcare
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Favorit

 Favorit
 Favorit
 Favorit
 Favorit
 Favorit
 Favorit
 Favorit
 Favorit

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie