Excelsior Venice Lido 5* Venetia | Cazare la Excelsior Venice Lido 5* Venetia

Excelsior Venice Lido 5*, Venetia

Excelsior Venice Lido 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Excelsior Venice Lido 5*


Situat pe plajă, în Lido di Venezia, acest hotel de 5 stele beneficiază de o locație liniștită și oferă o piscină mare încălzită, în aer liber. Serviciul regulat de transfer gratuit oferă acces la Piața San Marco din centrul orașului Veneția, de cealaltă parte a lagunei.

Deschis în 1908, Hotelul Excelsior Venice are o arhitectură aparte, în stil maur, fiind decorat cu țesături bogate şi candelabre de cristal. Hotelul a fost renovat în 2013, având tapiserii și covoare noi, acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele, inclusiv pe plajă, și o sală de sport cu aparatură modernă.

Toate camerele spațioase au un TV cu plasmă cu canale prin satelit și un minibar. Fiecare cameră are o baie privată cu halate de baie moi și papuci. Unele camere au vedere la Marea Adriatică, altele la orașul Veneția, iar câteva au vedere la curtea în stil maur.

Restaurantul Tropicana de la Excelsior servește mâncăruri mediteraneene la prânz și cină. Oaspeții se pot bucura de cine romantice la lumina lumânărilor, pe terasa de vară, sau de un cocktail și muzică live la barul Blue. Restaurantul La Taverna servește un bufet la prânz.

Pe plaja privată elegantă, oaspeții pot închiria căsuțe pe plajă la un tarif zilnic sau săptămânal. Terenuri de tenis și golf sunt disponibile în apropiere.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 Excelsior Venice Lido

 Excelsior Venice Lido
 Excelsior Venice Lido
 Excelsior Venice Lido

Date de contact
Excelsior Venice Lido 5* Venetia
Adresa: Lungomare Marconi 41, 30126 Veneţia-Lido