Ca'dei Conte 4* Venetia | Cazare la Ca'dei Conte 4* Venetia

Ca'dei Conte 4*, Venetia

Ca'dei Conte 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ca'dei Conte 4*
Amplasat într-o elegantă clădire istorică din secolul al XVIII-lea, la câteva minute de Piazza San Marco, hotelul Ca dei Conti vă oferă căldura și intimitatea unei vacanțe romantice la Veneția.

Amplasare: la câteva minute de Piazza San Marco și celebrul Ponte dei Sospiri, în apropiere de Riva degli Schiavoni, unde se află stația pentru majoritatea liniilor de vaporetto.

Camere: fiecare detaliu este studiat cu minuțiozitate, astfel încât să ofere un cadru rafinat, confortant, plin de armonie. Mobilele în stil venețian de secol XVIII, tapetul în mătase bleu, verde sau auriu, covoarele orientale prețioase și lustrele în sticlă de Murano se îmbină armonios cu tot confortul pe care îl poate oferi un hotel de 4 stele: telefon direct, minibar, Tv prin satelit, radio, seif, aer condiționat.
Camerele tip superior sunt prevăzute cu jacuzzi, iar suitele cu Jacuzzi și mezanin, oferind priveliștea unui canal pitoresc.

Facilități și servicii: bar, recepție 24h/24, seif, aer condiționat, roomservice, presă, spălătorie, călcătorie, , servicii de fax / xerox, acces la internet, servicii de babby-sitter.


Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Minibar
Room Service
Seif
Telefon

Oferta de sejur la Ca'dei Conte 4*

Recomanda acest hotel:  


 Ca'dei Conte

 Ca'dei Conte
 Ca'dei Conte
 Ca'dei Conte
 Ca'dei Conte
 Ca'dei Conte
 Ca'dei Conte

Date de contact
Ca'dei Conte 4* Venetia
Adresa: Castello, 4429 - 30122 Venezia