Pensiunea Crizantema 3* Vatra Moldovitei | Cazare la Pensiunea Crizantema 3* Vatra Moldovitei

Pensiunea Crizantema 3*, Vatra Moldovitei

Pensiunea Crizantema 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Crizantema 3*
LOCALIZARE:
Situata in localitatea Vatra Moldovitei, in imediata apropiere a celebrei Manastiri Moldovita, gazda "Marului de aur", Pensiunea "Crizantema" este un paradis al florilor.

DESCRIERE GENERALA:
Moldovita este un taram de legenda, situat in vagauna muntilor Obcinele Bucovinei, care ofera pe langa privelistea neasteptat de frumoasa a muntilor si a minunatei manastiri Moldovita, ospitalitatea oamenilor si bogatia de verde a padurii de pini si brazi.

Pensiunea are 8 camere duble, fiecare camera fiind deservita de baia proprie si TV color. Pensiunea pune la dipozitia turistilor : bucatarie, living, sala pentru servirea mesei frumos amenajata, intr-unul din colturi aflandu-se un semineu construit din piatra de rau. Camerele sunt spatioase, cu mobilier simplu din lemn, cu aplice specifice zonei Bucovinei (coarne de cerb). Baile sunt moderne, elegante, cu cabine de dus si instalatie sanitara noua si moderna. Pensiunea are centrala termica proprie pe lemne. Curtea este deosebit de frumoasa si spatioasa, aici fiind construit si un gratar din piatra.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Crizantema

 Pensiunea Crizantema
 Pensiunea Crizantema
 Pensiunea Crizantema