Ozon 2* Vatra Dornei | Cazare la Ozon 2* Vatra Dornei

Ozon 2*, Vatra Dornei

Ozon 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ozon 2*
Hotel Ozon este situat in centrul statiunii Vatra Dornei pe Strada Parcului la numarul 4 si dispune de o capacitate totala de cazare de 40 de locuri, dispuse in 18 camere duble twin si un apartament. Toate camerele sunt dotate cu balcon, TV, cablu TV, telefon, radio, mini-bar si baie cu dus. Hotelul dispune de parcare proprie, cu o capacitate de 15 locuri.
RESTAURANT:
Hotelul Ozon dispune de un restaurant cu o capacitate de 68 de locuri.
SPA:
Baza de tratament din cadrul hotelului are o suprafata de 500 metri patrati si este amenajata pentru vindecarea sau ameliorarea afectiunilor cardiovasculare, reumatismale, post-traumatice, neurologice periferice si centrale.
La tratamente se utilizeaza instalatii pentru bai calde cu apa minerala carbogazoasa la cazi; instalatii pentru bai calde de namol si pentru impachetari cu namol; buvete pentru cura interna cu ape minerale; instalatii pentru mofete artificiale; instalatii pentru electro si hidroterapie; meconoterapie; instalatii pentru aerosoli; sala de gimnastica medicala, masaj medical.
Pentru tratamente sunt folosite apele minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, hipotone si namol de turba.
Zilele in care se efectueaza tratament sunt de luni pana vineri.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Centru SPA
Minibar
Parcare
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Ozon

 Ozon
 Ozon
 Ozon

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie