Complex & Spa Dorna Arini 3* Vatra Dornei | Cazare la Complex & Spa Dorna Arini 3* Vatra Dornei

Complex & Spa Dorna Arini 3*, Vatra Dornei

Complex & Spa Dorna Arini 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex & Spa Dorna Arini 3*
In data de 26 Martie 2011, langa Manastirea ”Acoperamantul Maicii Domnului” din Gheorghiteni (la 5 km de Vatra Dornei) , s-a deschis in cadru festiv Baza de Tratament si relaxare “DORNA ARINI”. Dorna Arini este o locatie linistita, imprejurimile oferindu-ti o priveliste placuta, relaxanta. Aerul, puternic ozonat datorita padurilor din apropiere, iti va reincarca bateriile.

Situat pe drumul ce duce spre masivul Calimani (rezervatie naturala), intr-un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita se unduieste generos, complexul ofera 40 camere elegante si spatioase, ce garanteaza o sedere placuta atat pentru recuperare si relaxare, cat si pentru afaceri.

Camerele dispun de: acces la internet wireless, cablu TV, LCD, mobilier nou din lemn masiv, baie proprie, frigider-minibar, incalzire centrala. Alte facilitati: lift pentru deplasarea facila in baza de tratament situata la ultimul nivel, paza, transport la aeroport.

Avand o capacitate de 120 locuri, restaurantul iti pune la dispozitie o bogata lista de preparate traditionale, specific romanesti, gatite ecologic si un serviciu ireprosabil. Acesta este locul unde bucatarii se intrec pentru a-ti satisface chiar si cele mai mici dorinte.

Cu o capacitate de 150 locuri in aranjament “teatru” si dotari standard incluse (flipchart, ecran, videoproiector), Sala de conferinte este locul potrivit pentru conferinte, training-uri, teambuilding-uri, intalniri de afaceri.

Ca si modalitati de petrecere a timpului liber, iti propunem:
- in interior: proiectie filme, sala de jocuri (sah, table, biliard ,darts, tenis de masa); la cerere: foc de tabara, taraf, echipamente tehnice (lumini, sonorizari, DJ, KARAOKE), decoratiuni sala, artificii
- in exterior: River Rafting, Plimbare cu barca pe Bistrita, Paintball, Inchiriere biciclete, Tiroliana, echitatie, plimbari in zona, pentru a te bucura de aerul curat; putem organiza vizite la obiective turistice din zona, pe trasee stabilite in acord cu dorintele tale, deplasari la Manastiri: in apropiere se afla Manastirea Voronet, Manastirea Agapia, Manastirea Varatec, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Casa Memoriala “Ion Creanga”; Pe timp de iarna: in apropiere se afla partie de sanie si schi (prevazute cu anstalatii pe cablu si telescaun), ai de ales intre: plimbari cu sania trasa de cai cu zurgalai, colinde, uraturi traditionale, datini de Craciun si Revelion, alte evenimente unice specifice zonei bogate in traditii bucovinene - o incantare si o mare curiozitate pentru turisti.

BAZA DE TRATAMENT SI RELAXARE
Factorii de cura sunt reprezentati de ape minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, hipotone, namol de turba. De asemenea, statiunea este un punct important de plecare in excursii in muntii Calimani, Ousoru, Giumalau, Pietrosu Bistritei. Dotarile Bazei de Tratament si Relaxare sunt din cele mai moderne: hidroterapia in ozon , diatermia, dar si aparatura noua completa din gama BTL pentru proceduri de fizioterapie, electroterapie, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, galvanoterapie.

SERVICII:
• Reabilitare fizica kinetoterapie-gimnastica medicala-masoterapie
• Recuperare Balneo-Fizio-Terapie, Jacuzzi si Sauna uscata si umeda
• Relaxare Incarcare Energetica-Detoxifiere intr-o atmosfera plina de spiritualitate.

In baza de tratament isi desfasoara activitatea un medic specialist Balneo-fizioterapie si tratament recuperator, dar si 10 asistenti medicali, maseori, asistent balneofizioterapie. Aici se asigura si toata gama de tratamente medicale cum ar fi: EKG, injectii IM, IV, perfuzii, pansamente, etc.

TRATAMENTE SI PROCEDURI:
- balneohidroterapia in ozon, galvanoterapie, bai de plante ozonizate, impachetari corporale terapeutice si relaxante (namol de TURBA, namol de TECHIRGHIOL, alge marine, spirulina, etc);
- bai in turba si namol Techirghiol, bai de plante naturale din zona montana specifica (cu efecte de miorelaxare, detoxifiere, drenaj limfatic si relaxare);
- impachetari corporale cu parafina, alge, spirulina;
- sauna uscata si umeda, dusuri clasice si vibrante, jacuzzi, masaje medicale si de relaxare, reflexoterapie;
- Electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, ultrasunete si unde scurte;
- Hidroterapie in ozon;
- Diatermie medicala corporala si segmentara.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Internet
Jacuzzi
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Complex & Spa Dorna Arini

 Complex & Spa Dorna Arini
 Complex & Spa Dorna Arini
 Complex & Spa Dorna Arini
 Complex & Spa Dorna Arini
 Complex & Spa Dorna Arini
 Complex & Spa Dorna Arini

Date de contact
Complex & Spa Dorna Arini 3* Vatra Dornei
Adresa: Comuna Dorna Arini, Sat Gheorghiteni nr. 108
Telefon: 0241/521144
Fax: 0241/521144
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie