Angela 3* Vatra Dornei | Cazare la Angela 3* Vatra Dornei

Angela 3*, Vatra Dornei

Angela 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Angela 3*
Pensiunea Angela este impartita in doua corpuri de cladire:

Corpul A: este format din 5 camere duble cu baie proprie si frigider, 2 camere triple cu baie proprie si frigider si 6 camere mansardate cu 2 bai comune! La parterul acestui corp se afla o bucatarie complet utilata care poate fi utilizata de clientii nostri.

Corpul B: este format din 6 camere duble cu baie proprie, frigider si balcon, 4 camere triple cu baie proprie, frigider si balcon. La parterul acestui corp se afla restaurantul cu o capacitate de 60 de locuri, cu circuit inchis, deschis doar pe parcursul sezoanelor sau la solicitarilor unor grupuri mai mari.
Pensiunea dispune de o curte spatioasa de 5000 mp, fiind amenajata cu trei foisoare din care unul are si un gratar spatios, si multe verdeata unde dumneavoastra va puteti petrece o parte din timp!
Un alt detaliu important este faptul ca pensiunea noastra dispune de o parcare mare unde masinile sunt in siguranta! Fiecare camera dispune de acces la TV si WI-FI. Pensiunea se afla la o distanta de 1500 m fata de centrul orasului si statiune.

Pensiunea Angela pune in total la dispozitia turistilor 23 camere cu o capacitate totala de cazare de 52 locuri.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Angela

 Angela
 Angela
 Angela

Date de contact
Angela 3* Vatra Dornei
Adresa: Vatra Dornei, Strada Petreni Nr 20A • Suceava
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie