Occidental Arenas Blancas 4* Varadero | Cazare la Occidental Arenas Blancas 4* Varadero

Occidental Arenas Blancas 4*, Varadero

Occidental Arenas Blancas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Occidental Arenas Blancas 4*
Hotelul Occidental Arenas Blancas face parte din complexul Barceló Solymar Arenas Blancas Resort și este situat chiar pe malul mării din Varadero, cea mai faimoasă destinație turistică din Cuba. De asemenea, este foarte aproape de centrul orașului Varadero, la doar 100 de metri distanță. Aeroportul Juan Gualberto Gomez este situat la 23 km de proprietate.

Această stațiune exclusivistă este înconjurată de frumoase grădini tropicale și oferă un număr mare de restaurante și baruri, 3 piscine, divertisment în timpul zilei și seara și o varietate largă de activități sportive și activități. Amatorii de scufundări vor găsi un sanctuar marin aici, plin de floră și faună, în culori fascinante. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de toate tipurile de sporturi de apă, cum ar fi snorkelling, canotaj, caiac și windsurfing.Acest hotel modern și exclusivist are tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă bucura de zile însorite la plajă. În plus, programul excelent Barceló All Inclusive permite oaspeților să se bucure de toate serviciile și activitățile oferite în stațiune.

Occidental Arenas Blancas reprezintă magia și farmecul acestui paradis al insulei, în mijlocul oceanului, cu tot ce vă trebuie pentru o vacanță de neuitat.

Fiecare cameră de la acest complex este echipată cu aer condiționat și TV cu canale prin satelit. Toate camerele sunt dotate cu cafetieră și baie privată. De asemenea, se asigură articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Oferta de sejur la Occidental Arenas Blancas 4*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Occidental Arenas Blancas

 Occidental Arenas Blancas
 Occidental Arenas Blancas
 Occidental Arenas Blancas

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie