Gran Caribe Vardero International 3* Varadero | Cazare la Gran Caribe Vardero International 3* Varadero

Gran Caribe Vardero International 3*, Varadero

Gran Caribe Vardero International 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Gran Caribe Vardero International 3*
Deschis în 1950 ,Gran Caribe Hotelul Varadero Internacional este situat în Varadero . Oaspeții pot face uz de sala de gimnastică și piscină în aer liber .
Oaspeții de la Gran Hotel Caribe Varadero Internacional se pot relaxa în saună sau programa un tratament de masaj . Acesta oferă , de asemenea, un salon de înfrumusețare , un lift și terenuri de tenis .Detine o grădină și un serviciu de spălătorie .
Fiecare cameră confortabilă de la Gran Hotel Caribe Varadero Internacional include o baie proprie , un uscător de păr și televiziune prin cablu / satelit . Toate camerele au aer condiționat și sunt dotate cu un mini-bar .
Gran Caribe Hotelul Varadero Internacional are propriul restaurant , oferind o opțiune convenabilă pentru oaspeții care preferă să mănânce inch Alternativ , există o gamă largă de restaurante internaționale la doar o scurtă plimbare . Hotelul are , de asemenea, un lounge bar , perfect pentru o băutură înainte de cină .
Juan Gualberto Gomez Airport ( VRA ), este la mai puțin de 40 de minute de la Gran Hotel Caribe Varadero Internacional . Excursii și alte aranjamente de călătorie pot fi rezervate la biroul de turism al hotelului .

Recomanda acest hotel:  


 Gran Caribe Vardero International

 Gran Caribe Vardero International
 Gran Caribe Vardero International
 Gran Caribe Vardero International
 Gran Caribe Vardero International