Pensiunea Casa Vero 4* Vama | Cazare la Pensiunea Casa Vero 4* Vama

Pensiunea Casa Vero 4*, Vama

Pensiunea Casa Vero 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Casa Vero 4*
Locatia de vis, privelistea muntilor cu paduri de fag si brad, a pajistilor din jur, vin sa completeze senzatia de relaxare. Iar daca la toate acestea adaugam ospitalitatea gazdelor si grija acestora pentru satisfactia deplină a clientilor, e usor de inteles de ce complexul "CASA VERO" devine, pe zi ce trece, statie obligatorie pe traseul celor care strabat nordul Romaniei, fie in scop turistic, fie in calatorii de afaceri.
Camerele moderne, echipate la standarde avansate, dotarile de ultima ora si finisajele atent studiate vor face din sejurul la "CASA VERO " unul relaxant iar bucataria, cu preparate atat din zona traditionala bucovineana cat si cu specialitati europene, alaturi de diversitatea de bauturi intalnita in barul complexului, vor satsface gusturile celor mai rafinati calatori. Localizare: La iesire din Molid (pe sensul de mers Gura Humorului - Campulung Moldovenesc), dupa trecerea la nivel cu calea ferata, imediat dupa podul peste paraul Doabra, parasim drumul european E576 la dreapta (in dreptul cantonului silvic Dobrita) si intram pe valea Doabrei. Dupa circa 2000 metri, pe partaea stanga a drumului: Complexul CASA VERO.

CAI DE ACCES:
RUTIER:
- dinspre Suceava, la 50 km de iesirea din municipiul resedinta de judet.
- dinspre Campulung Moldovenesc, la 20 km
- dinspre Gura Humorului, la 15 km
- dinspre Radauti, peste pasul Ciumarna, la 15 km de la Manastirea Moldovita.
FEROVIAR:
-pe magistrala feroviara Suceava - Cluj Napoca, cu debarcare la statia Vama (toate rangurile de tren) sau la statia Molid (trenuri personale si curse de persoane). La cerere, preluarea se poate face cu mijloacele auto ale Casei VERO.
AERIAN:
-la 60 km de aeroportul Salcea - Suceava. La cerere, preluarea se poate face cu mijloacele auto ale Casei VERO.

Structura de cazare a complexului este repartizata pe doua categorii de clasificare (aferente celor doua pavilioane), astfel:

Categoria 4 stele:
-3 apartamente compuse din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.
-2 camere duble echipate cu 2 paturi duble fiecare (pot fi utilizate in regim de apartament, putand gazdui o familie completa, compusa din doi adulti si doi copii).
-o camera twin (doua paturi simple).
-o camera cu pat matrimonial.
Toate apartamentele si camerele au terase si bai proprii.

Categoria 2 stele:
-7 camere duble cu pat matrimonial

Complexul turistic CASA VERO beneficiaza de apa rece permanenta, din sursa proprie (adusa din izvor munte, cu circa 1500 metri in amonte fata de complex), apa calda si incalzire permanenta, de la centrala proprie a complexului.
Camerele sunt echipate cu TV color, satelit, iluminat central de plafon sau perete si iluminat local (aplice sau veioze).
Contra cost se asigura servicii de pastrare valori, curierat pentru corespondenta, procurarea ziarelor / revistelor, rezervare de bilete de tren / autocar / avion, spalatorie, calcatorie etc.


Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Casa Vero

 Pensiunea Casa Vero
 Pensiunea Casa Vero
 Pensiunea Casa Vero

Date de contact
Pensiunea Casa Vero 4* Vama
Adresa: Vama