Mugur De Fluier 4* Vama | Cazare la Mugur De Fluier 4* Vama

Mugur De Fluier 4*, Vama

Mugur De Fluier 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Mugur De Fluier 4*
Pensiunea turistică "Mugur de Fluier" este una din noile structuri de cazare construite în ultimii ani în Bucovina, clasificată oficial la 4 margarete şi este situată într-un cadru natural deosebit, în comuna Vama, judeţul Suceava, pe strada Doabra la numărul 8A, pe malul legendarului pârâu cu acelasi nume.

Pensiunea "Mugur de Fluier" dispune de teren de agrement propriu în suprafaţă de 2 hectare, amenajat în cea mai mare parte. Inaugurarea pensiunii a avut loc de Ziua Naţională a României, în 1 Decembrie 2008, primul program de turism organizat fiind acela al Crăciunului 2008.

În timpul scurs de la inaugurarea pensiunii, oaspeţii noştri ne-au confirmat faptul că "Mugur de Fluier" poate fi cu succes destinaţia ideală de concediu (sau doar sejur ori cazare de o noapte) în Bucovina.

Capacitatea de cazare (clasificare integrală 4 stele)
2 apartamente cu băi proprii.
6 camere cu pat matrimonial şi băi proprii.
2 camere cu câte 2 paturi simple şi băi proprii.

Pensiunea "Mugur de Fluier" este dotată cu salon cu o capacitate de 30 de locuri, sală de servit masa, bucătărie, foişor cu grătar în aer liber, spaţiu de joacă pentru copii, loc de săniuş, parcare pentru maşini, încălzire centrală, apă caldă permanent, televiziune prin cablu, internet . Fiecare cameră are balcon.

Bucătărie tradiţională bucovineană
Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi naturale tradiţionale bucovinene, preparate de gospodinele casei: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte, cozonac, alivancă, clătite cu dulceţuri de casă sau brânză de vaci, pampuşte, afinată, fragată, vişinată etc. Musafirii noştri au apreciat în unanimitate bucătăria de la "Mugur de Fluier" ca fiind la înălţime (nu numai la altitudine), deşi unii dintre ei au mai cârcotit în privinţa riscului de a deveni supraponderali, date fiind dimensiunile porţiilor.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Mugur De Fluier

 Mugur De Fluier
 Mugur De Fluier
 Mugur De Fluier
 Mugur De Fluier
 Mugur De Fluier

Date de contact
Mugur De Fluier 4* Vama
Adresa: comuna VAMA, strada Doabra, numărul 8A. Coordonate GPS: N: 47°.35'.18" E: 25°.43'.23" Altitudine: 540m
Telefon: 0040761531880