UNIVERSIDADES 3* Valencia | Cazare la UNIVERSIDADES 3* Valencia

UNIVERSIDADES 3*, Valencia

UNIVERSIDADES 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii UNIVERSIDADES 3*
Hotelul Universidades oferă camere moderne şi WiFi gratuit în toate zonele. Hotelul este situat la 10 de metri de stația de metrou Benimaclet, care face legătura cu centrul orașului Valencia.
De asemenea, fiecare cameră exterioară de la Hotelul Universidades este izolată fonic și prevăzută cu aer condiționat și TV cu ecran plat de 32 inch. Unele camere beneficiază de vedere la oraş. Băile private includ un duş şi articole de toaletă gratuite.

La mai puțin de 5 minute de mers pe jos veţi găsi diverse baruri şi restaurante. Grădinile Regale se află tot la 5 minute de mers pe jos. La Hotel Universidades este disponibil un serviciu de închirieri de biciclete. Cea mai apropiată staţie de tramvai se află la 10 m și asigură acces la plaja Malvarrosa în mai puţin de 15 minute. La Gara de Nord din Valencia se poate ajunge în 10 minute cu tramvaiul, iar aeroportul este situat la 12 km.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 UNIVERSIDADES

 UNIVERSIDADES
 UNIVERSIDADES
 UNIVERSIDADES

Date de contact
UNIVERSIDADES 3* Valencia
Adresa: Doctor Vicent Zaragoza, 13, Benimaclet, 46020 Valencia, Spania
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie