Turia 4* Valencia | Cazare la Turia 4* Valencia

Turia 4*, Valencia

Turia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Turia 4*
Hotelul Turia este situat lângă autogara din Valencia, la 350 de metri de staţia de metrou Turia. Se află vizavi de Grădina Botanică, la 20 de minute de mers pe jos de catedrală.

Toate camerele Hotelului Turia sunt dotate cu aer condiţionat şi televizor, iar cele mai multe au balcon privat. Există un seif, iar baia privată include uscător de păr.

Centrul comercial Nuevo Centro şi magazinul universal El Corte Inglés sunt vizavi de hotel. Oraşul Artelor şi Ştiinţelor, aeroportul şi centrul de convenţii sunt uşor accesibile de la hotel datorită legăturilor excelente de transport public.

Turia oferă un bar, iar oaspeţii se pot relaxa pe terasa hotelului.

Este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele. Există servicii de închiriere auto şi o parcare. Hotelul oferă un birou de turism şi o recepţie cu program nonstop.

Campanar este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de mers pe jos, plimbări în oraș și explorarea centrului istoric.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Turia

 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia
 Turia

Date de contact
Turia 4* Valencia
Adresa: Profesor Beltran Baguena, 2, Campanar, 46009 Valencia, Spania
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie