Primus 4*+ Valencia | Cazare la Primus 4*+ Valencia

Primus 4*+, Valencia

Primus 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Primus 4*+
Acest hotel ultramodern este situat la doar 600 de metri de impresionantul Ciudad de las Artes y las Ciencias din Valencia. Hotelul are centru spa şi sală de gimnastică, iar elegantele sale camere sunt dotate cu TV cu plasmă cu programe prin satelit şi acces Wi-Fi gratuit.

Camerele cu aer condiţionat ale hotelului Valencia Primus au pardoseli frumoase din lemn şi un decor luminos şi modern. Fiecare cameră este izolată fonic şi are birou şi seif pentru laptop.

La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la spaţiosul centru spa al hotelului, ce oferă o piscină dinamică, piscină cu apă rece, cadă cu hidromasaj, saună şi hamam. De asemenea, aveţi la dispoziţie o serie de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Hotelul are şi un centru de fitness.

Elegantul restaurant al hotelului serveşte mâncare tradiţională mediteraneană cu o tentă modernă. Acesta are o terasă în aer liber şi un café-bar cu vedere spre fermecătoarea grădină terasă.

Centrul comercial Aqua Multiespacio este situat chiar în faţa Hotelului Primus Valencia. Staţia de autobuz aflată la 75 de metri distanţă oferă legături spre centrul oraşului şi spre plaje.

Camins al Grau este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, muzee și cultură.

Recomanda acest hotel:  


 Primus

 Primus
 Primus
 Primus