Ilunion Aqua 3 3* Valencia | Cazare la Ilunion Aqua 3 3* Valencia

Ilunion Aqua 3 3*, Valencia

Ilunion Aqua 3 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ilunion Aqua 3 3*
Ilunion Aqua 3 este un hotel de design, situat la doar 300 de metri de Parcul Oceanografic și de Orașul Artelor şi Științelor din Valencia. Oferă camere moderne, o recepție cu program non-stop și acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul este situat deasupra centrului comercial Aqua Multiespacio, cu un cinematograf cu mai multe săli, o gamă largă de magazine de haine, un centru spa și un centru de fitness.

Camerele de la Ilunion Aqua 3 au aer condiționat, decor modern în culori calde și podea din lemn. Toate sunt dotate cu birou, seif și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile au finisaje din marmură, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Hotelul are un restaurant luminos şi modern, unde este servit micul dejun în fiecare dimineață. Restaurantul oferă meniuri à-la-carte şi meniuri fixe pentru prânz şi cină, precum şi meniuri speciale pentru oaspeții cu alergii.

La doar 50 de metri de hotel se află o stație de autobuz care oferă legături periodice spre centrul orașului și plajă. Plajele Malvarrosa și Las Arenas sunt la doar câteva minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Manises este la 20 de minute cu mașina de proprietate. Oaspeții beneficiază de tarife reduse la parcarea centrului comercial Aqua Multiespacio.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Ilunion Aqua 3

 Ilunion Aqua 3
 Ilunion Aqua 3
 Ilunion Aqua 3

Date de contact
Ilunion Aqua 3 3* Valencia
Adresa: Luis García Berlanga, 19-21, Camins al Grau, 46001 Valencia, Spania