Pensiunea Borlean 2* Vadu Izei | Cazare la Pensiunea Borlean 2* Vadu Izei

Pensiunea Borlean 2*, Vadu Izei

Pensiunea Borlean 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Borlean 2*
Cazare la Pensiunea Borlean** in Vadu Izei.

Decoraţiile interioare sunt alese cu mult bun gust pentru a recrea atmosfera unei case autentice maramureşene: covoare, obiecte de uz gospodăresc, ceramică. Icoanele pe sticlă sunt la loc de cinste şi sunt realizate chiar de gazdă. Interioarele sunt deosebit de plăcute, jocul volumelor fiind bine studiat, iar grinzile şi stâlpii de lemn dau o notă deosebită acestei case.
Casa construită din lemn, în stil tradiţional maramureşan are aproape un secol de existenţă.
Reamenajată şi folosind spaţiul din mansardă a devenit o casă pentru oaspeţii de seamă.
La parter ne întâmpină camera de zi cu şemineul, decorată în stil tradiţional pentru odihnă şi servirea mesei,o bucătărie complet echipată şi o baie modernă.
Pensiunea pune la dispoziţie 8 locuri de cazare dispuse în 4 camere cu câte 2 paturi în mansardă, precum şi două băi moderne şi cerdacul care oferă o privelişte odihnitoare şi încântătoare spre sat,râul Iza şi dealurile din jur.

Casa Rustică Borlean**
O mică şi frumoasă casă modernă din lemn, anexă la casa familială, situată la capătul grădinii, la circa 60m de Casa Tradiţională Borlean.
Decoraţiile interioare sunt alese cu mult bun gust pentru a recrea atmosfera casei tradiţionale din Vadu Izei: covoare, mobilier, icoane, ceramică. Icoanele pe sticlă sunt la loc de cinste şi sunt realizate chiar de Ioan.
La parter ne întâmpină sala de expozitie cu icoane pe sticlă. Printr­-un hol de acces se urcă la primul etaj unde se află camera de zi cu şemineul.
Mansarda se compune din hol şi 2dormitoare cu câte 2 paturi individuale şi sala de baie. Camerele sunt decorate cu bun gust în stil tradiţional, geamurile casei oferă o privelişte încântătoare a satului şi a dealurilor din jur. Încălzirea este centrala cu lemne asigurând căldura încăperilor. Apa caldă la baie este încalzită intr - un boiler electric. Masa este asigurată în Casa Tradiţională sau în Şopron atunci când este cald.
Trecerea de la o casă la cealaltă se face prin grădină, pe o potecă pavată.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Borlean

 Pensiunea Borlean
 Pensiunea Borlean
 Pensiunea Borlean

Date de contact
Pensiunea Borlean 2* Vadu Izei
Adresa: Casa Tradiţională Ileana & Ioan Borlean** O frumoasă casă tradiţională din lemn, complet renovată, situată în Zăvoi la confluenţa râurilor Mara şi Iza.