Genius Delta Resort (fost Safo) 3* Uzlina | Cazare la Genius Delta Resort (fost Safo) 3* Uzlina

Genius Delta Resort (fost Safo) 3*, Uzlina

Genius Delta Resort (fost Safo) 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Genius Delta Resort (fost Safo) 3*
Structura de cazare: Clasificat la 3*, Complexul Hotelier Safo si-a inceput activitatea in mai 2004. Complexul dispune de 13 camere duble, 1 single si 18 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, baie cu dus, iar apartamentele ofera in plus frigidere.

Alaturi de cladirea centrala, complexul s-a extins prin constructia a 4 vile, terase, discoteca si bar in aer liber reflectand confortul, rafinamentul, stilul si eleganta chiar in inima salbaticiei. Date in functiune in iunie 2005 vilele va ofera acelasi confort si facilitati ca si hotelul. Apartamentele sunt alcatuite dintr-un living (canapea extensibila), dormitor si baie cu dus, televizor, frigider si aer conditionat.

Facilitati si servicii:
Restaurantul hotelului va ofera delicioase preparate lipovenesti pe baza de peste, preparate ca nicaieri altundeva, dar si meniuri traditionale si internationale.Aici va veti delecta fara indoiala gusturile si veti fi incantati de atmosfera Restaurantului Safo si a terasei noastre in aer liber. Veti descoperi placerea unei mese bune imbinata cu relaxarea unei zile petrecute in Delta.

Pentru a scapa de stresul cotidian, hotelul va propune sa va relaxati folosind una din salupele rapide pentru a vizita imprejurimile. De asemena, puteti alege : skiul nautic, o plimbare cu banana, o intrecere pe terenurile de tenis sau o sesiune de inot in piscina hotelului, o sesiune de bird watching. Impatimitii vor afla cu placere ca se pot relaxa la o partida de pescuit, vanatoare sau calarie

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Genius Delta Resort (fost Safo)

 Genius Delta Resort (fost Safo)
 Genius Delta Resort (fost Safo)
 Genius Delta Resort (fost Safo)
 Genius Delta Resort (fost Safo)
 Genius Delta Resort (fost Safo)

Date de contact
Genius Delta Resort (fost Safo) 3* Uzlina
Adresa: str. Canal Uzlina, nr. 01, Uzlina