Pensiunea Agroturistica Tamarin 3* Uzlina | Cazare la Pensiunea Agroturistica Tamarin 3* Uzlina

Pensiunea Agroturistica Tamarin 3*, Uzlina

Pensiunea Agroturistica Tamarin 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Agroturistica Tamarin 3*
COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima Deltei Dunarii, imbinand traditiile si felul de viata al localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate, in cadrul PENSIUNII AGROTURISTICE TAMARIN, clasificata la categoria „Pensiune agroturistica 3 margarete”, membru ANTREC.

PENSIUNEA AGROTURISTICA TAMARIN este amplasata pe canalul UZLINA, canal care face legatura intre bratul SF. GHEORGHE si complexul de lacuri Uzlina, Isac, Chiril.

Se ajunge cu auto pana la MURIGHIOL, unde se poate parca în siguranta (spatiu inchis cu paza permanenta). De aici turistii sunt preluati de ambarcatiuni Tamarin si condusi la locul de cazare.

COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN se afla situat in aria de acoperire a operatorilor de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote.

Cazare:
* 2 case de vacanta dotate cu centrala termica (apa calda + caldura), in camere duble, fiecare camera avand instalatie de aer conditionat, astfel:
* vila 1:
- parter: 2 camere duble cu baie fiecare
- etaj: 2 camere duble + 1 camera single cu baie pe palier
* vila 2
- parter: 2 camere duble cu baie pe palier
- etaj: 3 camere duble cu baie pe palier
* 3 casute duble ( 2 camere, grup sanitar, hol, aer conditionat)
* 10 casute, fiecare cu 2 paturi, grup sanitar si instalatie de aer conditionat;

Masa: Mic dejun continental, dejun si cina cu specific pescaresc, la solicitarea turistilor se asigura meniuri pe baza de carne de porc, vita, pasare, legume, peste, etc., stabilit de comun acord seara pentru a doua zi.

Agrement: Pescuit, admirarea florei si faunei Deltei Dunarii, trasee turistice, piscina, (deplasarea se face cu ambarcatiunile „Pensiunii Tamarin” si personal autorizat). Traseele si locurile de pescuit sunt stabilite de Biosfera Deltei Dunarii. Acestea se aleg la fata locului, de comun acord cu personalul pensiunii.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Agroturistica Tamarin

 Pensiunea Agroturistica Tamarin
 Pensiunea Agroturistica Tamarin
 Pensiunea Agroturistica Tamarin
 Pensiunea Agroturistica Tamarin

Date de contact
Pensiunea Agroturistica Tamarin 3* Uzlina
Adresa: Bratul Sf Gheorghe, Uzlina, Judetul Tulcea
Telefon: 0722359791