Gulliver Delta Resort 3* Uzlina | Cazare la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

Gulliver Delta Resort 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Gulliver Delta Resort 3*
Hotelul Gulliver Delta Resort 3* se intinde pe o suprafata de 10.000mp si are acces direct atat la bratul Sf. Gheorghe cat si la canalul Uzlina. Cele 29 de spatii de cazare sunt structurate în patru vile și o clădire centrala.
În corpul principal se gasesc 12 camere duble cu aer conditionat, televizor, baie etc. si 3 apartamente, fiecare cu dormitor + living cu canapea extensibila + baie. Vilele detin 14 apartamente, fiecare cu dormitor + zona de living cu canapea extensibila + baie.
Hotelul este dotat și cu o sala de conferinte de 40 de locuri, ideala pentru companiile care organizeaza team building-uri sau training-uri.
Complexul nostru are mai multe pontoane, excelente pentru pescuit, pentru a admira peisajele mirifice sau pentru a savura un pahar de șampanie alături de persoana iubita.
Zona de relaxare include o piscina exterioara de 18x10m, sezlonguri pentru plaja, umbrelute, mese de ping-pong, teren pentru badminton si un loc de joaca. La barul de pe terasa pot fi servite racoritoare si bauturi alcoolice. Restaurantul are o capacitate de aproximativ 100 de locuri in interior si 70 de locuri pe terasa. Meniul variat include mancaruri vegetariene si lacto-ovo-vegetariene, mancaruri speciale pentru copii, și preparate pe baza de peste.
Internetul Wi-Fi este gratuit!

Recomanda acest hotel:  


 Gulliver Delta Resort

 Gulliver Delta Resort
 Gulliver Delta Resort
 Gulliver Delta Resort