Olympic 2*+ Ulcinj | Cazare la Olympic 2*+ Ulcinj

Olympic 2*+, Ulcinj

Olympic 2*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Olympic 2*+
Localizare:
Hotelul este situat in apropierea plajei din Velika Plaza, la o distanta de 4 km de centrul orasului Ulcinj si este inconjurat de o mica padure de pini. Are plaja proprie cu sezlonguri.
Hotelul este renovat partial in 2009 – 2010, fiind iarna important centru de cantonamente pentru sportivi (pista olimpica, terenuri de fotbal, handball, volei, baschet, tenis).

Facilitati:
restaurante, bar, piscine interioara, sauna, sala de fitness, terenuri de tenis, fotbal si minifotbal (sau baschet, handbal, volei). Micul dejun si cina se servesc tip bufet suedez, iar pranzul a-la-carte.

Camere:
Hotelul dispune de 262 de locuri de cazare in camera cu 1,2 sau 3 paturi, fiecare camera cu baie proprie cu cabina de dus (noutate !) clima, minibar, tv, telefon

Plaja:
Plaja de nisip din fata hotelului are o latime de cca 80 m, iar intrarea in mare este lina, locul fiind ideal pentru copii. Pe plaja exista 2 baruri si posibilitate de inchiriere a accesoriilor(de ex. sezlonguri, colaci de baie etc.). In apropierea hotelului exista parc de distractii.

Recomanda acest hotel:  


 Olympic

 Olympic
 Olympic
 Olympic
 Olympic
 Olympic
 Olympic