Neptune Paradise Beach 4* Ukunda | Cazare la Neptune Paradise Beach 4* Ukunda

Neptune Paradise Beach 4*, Ukunda

Neptune Paradise Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Neptune Paradise Beach 4*
Pe plajă, Neptune Paradise Beach Resort & Spa All Inclusive este în Ukunda (Galu Kinondo) și atracțiile zonei includ Diani - Parcul National Chale Marine și Reserve. Atractii regionale suplimentare includ Tiwi Beach.
În acest mese de proprietate all-inclusive și băuturi de la restaurante și baruri la fața locului sunt incluse în tarifele camerelor. Taxe și gratuități, activități recreative și de divertisment pot fi incluse. Taxe pot solicita pentru a lua masa la unele restaurante, mese speciale și feluri de mâncare, unele băuturi, și alte facilități.

Neptune Paradise Beach Resort & Spa All Inclusive dispune de un spa full-service, terenuri de tenis în aer liber, și o piscină în aer liber. Acces gratuit la internet wireless este disponibil în zone publice. Facilități de afaceri la această proprietate de 4 stele include un centru de afaceri de 24 de ore și o sală de reuniune / conferințe. Complexul oferă 4 restaurante, împreună cu 2 baruri la piscină și un bar / lounge. Personalul poate oferi servicii de tur / bilet de asistență și de nuntă. Facilități suplimentare includ o piscină pentru copii, un club gratuit pentru copii, și o terasă. Parcare auto este gratui

Recomanda acest hotel:  


 Neptune Paradise Beach

 Neptune Paradise Beach
 Neptune Paradise Beach
 Neptune Paradise Beach
 Neptune Paradise Beach