Leopard Beach Resort And Spa 5* Ukunda | Cazare la Leopard Beach Resort And Spa 5* Ukunda

Leopard Beach Resort And Spa 5*, Ukunda

Leopard Beach Resort And Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Leopard Beach Resort And Spa 5*


Situat în mijlocul unei grădini tropicale, pe plaja Diani, Leopard Beach Resort & Spa oferă vedere panoramică la Oceanul Indian. Complexul este la 5 km de Ukunda.

Camerele luminoase au aer condiționat, TV prin satelit, seif și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Fiecare unitate de cazare are minibar și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Toate camerele oferă vedere la grădină, iar unele au vedere la mare.

Leopard Beach Resort pune la dispoziție mai multe restaurante și baruri. Restaurantul original à la carte The Chui Grill este situat pe o terasă de lemn etajată și servește fructe de mare proaspete alături de preparate la grătar.

Centrul Uzuri Spa and Fitness Forest este situat într-o pădure indigenă cu o suprafață de 2,4 hectare, oferind numeroase tratamente și facilități de wellness. Oaspeții pot face o baie revigorantă în piscina mare. Facilitățile complexului includ un centru de aventuri și un teren de joacă pentru copii.

WiFi este disponibil gratuit în camere și în zonele publice ale complexului, iar Aeroportul Internațional Moi se află la mai puțin de 45 km.

Recomanda acest hotel:  


 Leopard Beach Resort And Spa

 Leopard Beach Resort And Spa
 Leopard Beach Resort And Spa
 Leopard Beach Resort And Spa
 Leopard Beach Resort And Spa

Date de contact
Leopard Beach Resort And Spa 5* Ukunda
Adresa: 34, 80400 Diani Beach, Kenya