Beji Ubud 4* Ubud | Cazare la Beji Ubud 4* Ubud

Beji Ubud 4*, Ubud

Beji Ubud 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Beji Ubud 4*
Complexul Beji Ubud este situat în centrul insulei Bali, la confluenţa râurilor Oos şi Cerik. Cu vedere frumoasă la junglă şi înconjurat de grădini tropicale, complexul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele comune, 5 piscine în aer liber şi cursuri de yoga.
Camerele spaţioase ale complexului Beji Ubud sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Băile private au cadă şi duş cu apă caldă.
Oaspeţii pot participa la sesiuni de meditaţie şi yoga sau se pot relaxa cu un masaj în centrul spa al complexului. De asemenea, complexul poate aranja lecţii de gătit, dans popular şi pictură pe mătase. Serviciul gratuit de transfer asigură conexiune cu centrul oraşului Ubud de 3 ori pe zi.
Restaurantul Beji serveşte diverse preparate din bucătăria indoneziană şi internaţională. De asemenea, în fiecare dimineaţă este disponibil un mic dejun tip bufet.
Complexul Beji Ubud este la aproximativ 45 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Se pot aranja servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Recomanda acest hotel:  


 Beji Ubud

 Beji Ubud
 Beji Ubud
 Beji Ubud