Bali Spirit & Spa 4* Ubud | Cazare la Bali Spirit & Spa 4* Ubud

Bali Spirit & Spa 4*, Ubud

Bali Spirit & Spa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bali Spirit & Spa 4*
Bali Spirit Hotel & Spa este aproape de centrul orăşelului Ubud, la 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai. Oferă un centru spa, o piscină în aer liber şi acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele.
 
Camerele în stil tropical ale hotelului Bali Spirit sunt dotate cu facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un frigider. Fiecare cameră are un balcon privat sau un patio cu grădină, cu vedere minunată la zona din jur.
Hotelul Bali Spirit asigură servicii de spălătorie şi curăţătorie chimică. Pentru relaxare, oaspeţii se pot bucura de un masaj sau pot vizita sala de yoga/meditaţie. De asemenea, proprietatea include o galerie de sculptură în lemn şi o farmacie.
Restaurantul River Forest are vedere la valea râului şi serveşte diverse preparate indoneziene, chinezeşti şi internaţionale. Puteţi savura băuturi şi gustări uşoare la barul principal al hotelului.
Hotelul Bali Spirit este la 5 minute de mers cu maşina de orăşelul Ubud şi de zona pieţei. De asemenea, este aproape de diverse muzee şi temple antice din Ubud.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Bali Spirit & Spa

 Bali Spirit & Spa
 Bali Spirit & Spa
 Bali Spirit & Spa
 Bali Spirit & Spa

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie