Pensiunea Iris 3* Tusnad | Cazare la Pensiunea Iris 3* Tusnad

Pensiunea Iris 3*, Tusnad

Pensiunea Iris 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Iris 3*
Pensiunea Iris (inaugurata in 2002) este situata la poalele masivului vulcanic Ciomadul Mare in Tusnad si are capacitatea de cazare de 50 locuri repartizate in 18 camere duble cu baie proprie si TV color-cablu, minibar cu posibilitate de paturi suplimentare.

Restaurantul pensiunii are capacitatea de 50 de locuri iar la bucataria traditionala sunt gatite cele mai alese preparate locale si nu numai.

Alte facilitati: sala de confernite (50 locuri), cafenea/bar, sauna finlandeza, masaj profesionist, grădina proprie cu terasa de vara, acces telefon internaţional, fax, internet si parcare privata.

Posibilitati de agrement: drumetii la lacul Sf.Ana, Stanca Soimilor etc., excursii cu sania sau trãsura trasă de cai, servicii in centrul de tratament cu bazin de apa minerală termala, sporturi de vara şi de iarna: fotbal, tenis, schi, patinaj si sanie. Pensiunea Iris este locul ideal pentru organizarea de seminarii, training, team- building cat si pentru cantonamente sau stagii de pregatire pentru sportivi.

Facilitati hotel
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sauna
Telefon
Teren De Golf
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Iris

 Pensiunea Iris
 Pensiunea Iris
 Pensiunea Iris
 Pensiunea Iris

Date de contact
Pensiunea Iris 3* Tusnad
Adresa: Baile Tusnad, Str. Apor nr. 22
Telefon: 0266 335 586