Ciucas 3* Tusnad | Cazare la Ciucas 3* Tusnad

Ciucas 3*, Tusnad

Ciucas 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ciucas 3*
Baile Tusnad sunt situate in partea sudica a Depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 m, intre muntii Harghita si Bodoc, intr-un splendid defileu al Oltului. Pozitia in teritoriu ii confera un cadru deosebit de pitoresc, cu aer puternic ozonat, bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi care fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat montan tonic, favorabil reconfortarii psihice.
Denumita "Perla Ardealului", Tusnadul este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania, recomandata pentru tratamentul bolilor cardiovasculare, urinare si ale sistemului nervos, datorita prezentei diverselor izvoare de ape minerale, mezotermale si mofete.

Adresa: Baile Tusnad, Aleea Sf. Ana Nr. 7

Localizare: hotelul este localizat pe DN12

Dotari generale: hotelul dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux; restaurant ce dispune de 170 locuri; terasa cu 60 locuri; complexul de conferinte, simpozioane si training cu o capacitate maxima de 300 de locuri impartite in 5 sali dotate cu sonorizare, flipchart, retroproiector, ecran de proiectie; baza de tratament (care trateaza boli cardiovasculare, digestive, endocrine, boli ale sistemului nervos si ale cailor urinare).

Dotari camere: acces cu cartela; baie proprie cu dus sau cada; televizor; telefon; balcon (mai putin camerele aflate la etajul IV).

Alte facilitati: sala de gimnastical; sauna; cabinete masaj; aparate electroterapie; jacuzzi; bai galvanice; bai carbogazoase; parafina; cabinet medical de specialiate; cabinete impachetari; salina.Apele minerale din statiune, placute la gust, carbogazoase, sunt indicate in gastrite hiper si hipoacide, deskinezii biliare hipotone, diabet zaharat, afectiuni urinare (litiaze urinare, infectii cronice, etc.) si anemii.

Agrement: biliard, ping-pong si darts; se pot organiza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri; partie de schi, situata la 500 metri de Hotelul Ciucas, dotata cu teleschi cu acces schipass, nocturna si tunuri de zapada.

Obiective turistice: Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie.

Recomanda acest hotel:  


 Ciucas

 Ciucas
 Ciucas
 Ciucas
 Ciucas