Complex CampoEuroClub 3* Tulcea | Cazare la Complex CampoEuroClub 3* Tulcea

Complex CampoEuroClub 3*, Tulcea

Complex CampoEuroClub 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex CampoEuroClub 3* / Numar camere: 24
Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.

Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min, cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Prin serviciile si comfortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.
Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.

Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie un numar total de 48 de locuri de cazare, din care 40 de locuri in cele 20 de bungalow-uri si 8 locuri in cabana principala.
In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 4m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda, WC, spalator vase si gratar. Complexul dispune de 25 de locuri de parcare.

Pentru petrecerea timpului liber, satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie o gama larga de activitati de agreement.
La cerere, CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, spectacole cu interpreti, lumini, muzica si karaoke. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematic.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Club / Discoteca
Curte interioara
Gratar
Inchiriere ATV
Internet
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala conferinta
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate:
Hotelul accepta tichete de vacanta.
Politica de renuntare la rezervare: Anularile se pot efectua fara perceperea de penalizari cu cel putin 48 ore inaintea inceperii sejurului. Pentru anularile efectuate cu mai putin de 48 ore inaintea inceperii sejurului se percepe o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare. De asemenea neprezentarea pentru o rezervare confirmata atrage penalizarea cu o taxa echivalenta cu valoarea primei nopti de cazare.

Recomanda acest hotel:  


Complex CampoEuroClub

Complex CampoEuroClub
Complex CampoEuroClub
Complex CampoEuroClub
Complex CampoEuroClub
Complex CampoEuroClub
Complex CampoEuroClub