Valmarin Seafront Apartments 3* Trou D'eau Douce | Cazare la Valmarin Seafront Apartments 3* Trou D'eau Douce

Valmarin Seafront Apartments 3*, Trou D'eau Douce

Valmarin Seafront Apartments 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Valmarin Seafront Apartments 3*
Apartamente de 3 stele lângă plaja Ile aux Cerfs
Împreună cu o piscină în aer liber, această clădire de apartamente are WiFi în zonele publice și spălătorie. Parcarea în sine este gratuită. Alte facilități includ personal multilingv. Apartamentul oferă un TV cu canale prin satelit, plus o bucătărie cu frigider, plită și cuptor cu microunde. Oaspeții pot aprecia facilitățile, precum o zonă de relaxare și un fierbător electric, iar alte facilități includ WiFi și balcon.
Acest apartament oferă 8 forme de cazare cu aer condiționat, cu un seif și articole de toaletă gratuite. Camerele deschise la balcoane. Această cazare oferă zone de ședere separate. Cazarea la acest apartament de 3 stele are bucătării cu frigider, plită, cuptor cu microunde și articole de bucătărie și ustensile. Băile includ duș.
Acces la internet wireless în cameră este disponibil pentru o taxă suplimentară. Televizoare prin satelit sunt furnizate. Servicii de menaj sunt oferite zilnic.
Acest apartament are o piscină în aer liber, personal multilingv și facilități de spălătorie. Zonele publice sunt dotate cu acces la internet wireless (contra cost). Pentru o taxă suplimentară, un serviciu de transfer de la aeroport (disponibil 24 de ore) este oferit oaspeților. Parcarea auto în incintă este gratuită.
Acest apartament are zone destinate fumatului.
Facilitățile de recreere de la apartament includ o piscină în aer liber.

Recomanda acest hotel:  


 Valmarin Seafront Apartments

 Valmarin Seafront Apartments
 Valmarin Seafront Apartments
 Valmarin Seafront Apartments
 Valmarin Seafront Apartments