Elysee Residence 4* Trou Aux Biches | Cazare la Elysee Residence 4* Trou Aux Biches

Elysee Residence 4*, Trou Aux Biches

Elysee Residence 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Elysee Residence 4*
Situat vizavi de plaja din Trou aux Biches, Elysee Hotel Residence oferă apartamente self-catering, un restaurant și o piscină în aer liber.
Oferind vedere la piscină, apartamentele și studiourile au mobilier din lemn și sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiționat și o zonă de relaxare. Facilitățile suplimentare includ un birou, un seif. Băile private sunt dotate cu un duș.Complet cu un cuptor cu microunde, zona de luat masa are un cuptor, plită și un frigider. Elysee Hotel Residence oferă de asemenea un restaurant, care servește preparate din bucătăria locală și internațională. Room service este disponibil.
Facilități și servicii la Elysee Hotel Residence includ un serviciu de concierge și room service. WiFi gratuit este disponibil la recepție și restaurant.Activitățile din zonă includ scufundări. Elysee Hotel este aproape de Ancre Perdue și Stenopus scufundări site-ului.Elysee Hotel Residence este la 7 km de Grand Baie, și la 25 km de Port Louis. Sir Seewoosagur Ramgoolam Aeroportul este situat la 75 km distanță.

Recomanda acest hotel:  


 Elysee Residence

 Elysee Residence
 Elysee Residence
 Elysee Residence
 Elysee Residence