Pensiunea La Maria 4* Transfagarasan | Cazare la Pensiunea La Maria 4* Transfagarasan

Pensiunea La Maria 4*, Transfagarasan

Pensiunea La Maria 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Maria 4*
Localizare Pensiunea La Maria este situată la o altitudine de 500 m în mijlocul naturii, în satul Poienari, la poalele munțiilor Parâng și oferă o panoramă unică a lanțului muntos. Datorită poziției sale se pot vedea vârfurile Cerbul, Păpușa și Parângul Mare, precum și întregul peisaj muntos cu așezările rurale Crasna, Cernădia și Baia de Fier. Liniștea, verdeața și fumusețea locurilor fac din pensiune un loc perfect de odihnă și petrecerea timpului în aer liber.

Facilitățile pensiunii Restaurantul pensiunii servește bunătăți tradiționale românești. Dacă dorești să petreci mai mult timp în aer liber și să savurezi aerul proaspăt de munte, te așteaptă o terasă generoasă, o grădină bine întreţinută cu hamace, ciubere dacice și șezlonguri, masă de tenis și loc de joaca dacă veniți însoțiți de copii. Oaspeții au la dispoziţie internet wireless gratuit.

Facilitățile camerelor Camerele oferă vedere la munte sau la grădină și includ TV cu ecran plat. Toate camerele au baie privată cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Maria

 Pensiunea La Maria
 Pensiunea La Maria
 Pensiunea La Maria

Date de contact
Pensiunea La Maria 4* Transfagarasan
Adresa: POIENARI, ROMANIA